Over ons

Manuel Boomtechniek is onderdeel van Groenfra. We hebben we ontzettend veel kennis en ervaring in huis en gaan we geen enkele ‘groene’ uitdaging uit de weg! 

Neem contact op
Onze diensten

Manuel Boomtechniek is met z’n ‘wortels in het groen’ al jaren specialist in onderhoud, verzorging en verplaatsing van bomen. Dit doen we voor organisaties, (semi) overheid en particulieren.

Diensten
LAATSTE NIEUWS
Herstructurering Groenfra Lees bericht
manuel boomtechniek

Manuel Boomtechniek is al meer dan 40 jaar actief en gespecialiseerd in boomvraagstukken. We zijn specialist in het snoeien en rooien van moeilijk staande bomen en bomen met stormschade. Daarbij maken we bij voorkeur gebruik van verschillende telekranen. Waar een boom, in verband met de omgeving, niet direct kan vallen, zetten we klimmers in die de boom stukje bij beetje ontmantelen. Omdat we in het bezit zijn van een ruim assortiment stobbefrezen, zijn we flexibel en kunnen we alle stobbe-problemen aan. De achtergebleven stam en wortels frezen we uit tot een diepte van 50cm. Het snoeihout, stammen en frees-pulp voeren wij af naar een biomassacentrale en of de pallet-industrie.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Manuel Boomtechniek adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij ‘boom vraagstukken’. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid.

Manuel Boomtechniek werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten. We zijn VCA** en BRL Boomverzorging (inclusief ISO-8001:2008) gecertificeerd.

Certificaten