Over ons

Groenfra Boomtechniek is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 enthousiaste medewerkers. Als onderdeel van Groenfra BV hebben we ontzettend veel kennis en ervaring in huis en gaan we geen enkele ‘groene’ uitdaging uit de weg! 

Neem contact op
Onze diensten

Groenfra Boomtechniek is met z’n ‘wortels in het groen’ al jaren specialist in onderhoud, verzorging en verplaatsing van bomen. Dit doen we voor organisaties, (semi) overheid en particulieren.

Diensten
LAATSTE NIEUWS
Herstructurering GroenfraLees bericht
MVO

Groenfra Boomtechniek is ervan overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen goed is voor de maatschappij, maar ook voor onze onderneming zelf.

We zijn er namelijk van overtuigd dat verantwoord en maatschappelijk ondernemen goed te combineren is met het behalen van financieel rendement – zeker op de langere termijn. Dat zien wij al terug door de toegenomen vraag naar bijvoorbeeld duurzame producten en diensten.

Maar ook zien wij dat deze manier van ondernemen resulteert in beter gemotiveerde medewerkers en dus een hogere arbeidsproductiviteit. Kijk rechts voor al onze certificering en CO2 beleid.

Rapportages
Klik op de button Voor alle Certificeringen en Co2 rapportages